Petri Lehtinen Ihminen ihmiselle- inhimillisyyttä unohtamatta!

MAAHANMUUTOLLA JA MAAHANMUUTTAJILLA TARKOITETAAN NIIN MONTAA ERI ASIAA...

  • MAAHANMUUTOLLA JA MAAHANMUUTTAJILLA TARKOITETAAN NIIN MONTAA ERI ASIAA...

 

MAAHANMUUTOLLA/ MAAHANMUUTTAJILLA
TARKOITETAAN NIIN MONTAA ERI ASIAA...

>>>>>Esim. on työperäistä, on avioliiton kautta tulevaa, on maahamme opiskelemaan tulemisen kautta tapahtuvaa maahanmuuttoa, muutamia mainitakseni. 

Vastustan itse  enkä hyväksy missään määrin ns. sosiaaliturismiin perustuvaa maahanmuuttoa, jossa tullaan Suomeen pääosin vain etuuksien vuoksi, mutta ei haluta integroitua muutoin yhteiskuntaan.

Massatyöttömyyden ja talousasioiden ym yhteiskunnallisten asioiden ohessa kentällä maahanmuuttoasiat(kin) ovat kovasti ja ajoittain laajastikin todella esillä voimakkaasti keskusteluissamme, kun olen kierrellyt parin kuukauden ajan aktiivisesti vaalikentillä tapaamassa ihmisiä vaalikampanjani aikana. -Siksi haluankin kirjoittaa muutaman rivin jo aiemmin tapahtuneesta ja minua kohdanneesta asiasta, tähän liittyen. 

-Olin helmikuun lopulla erittäin onnistuneessa, vantaan Ps järjestämässä vaalitapahtumassa Tikkurilan torilla. Luonnollisesti korrektiin vaitiolovelvollisuuteeni vedoten, yksityiskohtia en voi kertoa niistä lukemattomista, niistä syvistä ja hyvistä keskusteluista, joita olen ihmisten kanssa luottamuksella käynyt...
>>>>>MUTTA tunnen onnistuneeni ainakin yhdessä kohtaamisessa ja asiassa hyvin, jos en täydellisesti.  -viereeni pysähtyi eräs suomalainen nainen, joka vaikutti jo alkumetreillä hyvin asiantuntijamaiselta, henkilöltä, joka tietää mitä haluaa ja mitä mahdollisesti kysyy, jos saa keskusteluun ns "oikean hetken ja mahdollisuuden". Hän tietysti sai ja rouva halusi keskustella minun ja edustamani puolueen mielipiteistä maahanmuuttajiin. Hän oli tässä vaiheessa hyvin, sanoisinko omalla tavallaan tuohtuneen sekä närkästyneenkin tuntuinen... :/
Hän oli kaiken kaikkiaan hyvin vaativan oloinen... 

-minulla on erinomaisen hyvin kehittynyt ihmistuntemus ja olen myös saanut siihen elämäni aikana koulutusta paljon. Olen nähnyt myös maailmaa muun muassa matkaopastyöni ansiosta ja kokenut paljon elämää, niin hyvässä, kun vähemmänkin hyvässä.


Rouva sanoi keskustelumme aluksi, että: "kartan aina turuilla ja toreilla, kaikkialla Perussuomalainen puolueen nimen nähdessäni edustamasi puolueen teltan ja ihmiset".
Jostain syystä hän pysähtyi kuitenkin viereeni ja kysyi napakoita, lyhyitä, ytimekkäitä kysymyksiä maahanmuutosta/ maahanmuuttajista.
Vastasin hänelle silmiin katsoen hänen esittämiin kysymyksiin ja perustelin hyvin rauhallisesti sekä tarkasti oman mielipiteeni maahanmuuttoon/ maahanmuuttajiin.
Hän jatkoi ja halusi vieläkin syvemmin ja tarkemmin perusteluja. Minä tietysti kerroin ja katsoin edelleen naista silmiin, halusin luoda vahvasti tilanteen, jossa nainen näkee olevani rehellinen ja kertovani mielipiteeni avoimesti, tapani mukaisesti. Nainen kuunteli tarkkaan ja pyysi vaaliesitteeni. Hän oli hyvin mietteliäs ja hänestä näki, että hän miettii jotakin syvällistä...
Poistuessaan ja samalla esitettäni katsoessaan tämä ko rouva sanoi loppusanoikseen minulle: "kiitos Petri. Sinä vastasit kauniisti, hyvin ja aivan oikein. Minä olen juuri niin sanoen tällä hetkellä kääntänyt kelkkani Perussuomalaisia kohtaan ja voin kertoa Sinulle, että mikäli ajattelette kaikki tuolla tavalla, on se oikea ja reilu". Nainen jatkoi vielä: "minä työskentelen maahanmuuttajien kanssa virastotyössä ja yllätyin nyt kyllä positiivisesti".
Niin, kerroin vain mielipiteeni ja katsoin naista silmiin. Kerroin, miten asiat ovat. Olin rehellinen ja aito, vaaliteemani mukaisesti > Ihminen ihmiselle.

Sain oikaistua tällä tapaa naisella olleen täysin väärän sekä vääränlaisen käsityksen Perussuomalaisten ajattelutavasta.

Meille molemmille jäi takuuvarmasti erittäin hyvä mieli. Minä hymyilin ja nainen hymyili, siis me molemmat hymyilimme!

Petri Lehtinen -Ihminen ihmiselle> Uudenmaan vaalipiirissä ehdokas Nro 68

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat